SHANGHAI
18°C
Weer
Events
Verhuisplannen van/naar Shanghai? Vergelijk de kosten hier
China in de pers 
Inzichten rond Moskou-reis Xi: 'China begon oorlog niet, maar heeft er wel baat bij'
(22 maart) Handel en Oekra´ne. Die twee onderwerpen stonden bovenaan de agenda van de gesprekken tussen de Russische president Poetin en zijn Chinese collega Xi Jinping.

Reacties: 0
Clicks: 0
Poetin: Chinees vredesplan bespreken als Kyiv en Westen er klaar voor zijn
(22 maart) De Russische president Poetin heeft na afloop van de tweede dag van het staatsbezoek van de Chinese president Xi Jinping gezegd dat Chinese vredesvoorstellen kunnen worden gebruikt als "basis voor het oplossen van het conflict in Oekra´ne".

Reacties: 0
Clicks: 0

Reacties: 0
Clicks: 0
Veertigste ontmoeting Xi en Poetin: wat is China's belang bij steun aan Kremlin?
(20 maart) Voor de veertigste keer ontmoeten ze elkaar: de Chinese president Xi Jinping en zijn Russische collega Vladimir Poetin. Het is de aftrap van een driedaags staatsbezoek aan Rusland, het eerste van Xi sinds Rusland Oekra´ne binnenviel.

Reacties: 0
Clicks: 1
Chinese corona-demonstranten wacht surveillance of celstraf
(14 maart) China's nieuwbakken premier Li Qiang wil het liefst weer vooruitkijken. "De economie stabiliseert en wint aan vaart", sprak hij in zijn eerste publieke optreden in zijn nieuwe rol.

Reacties: 0
Clicks: 1
Hoge uitgaven en een ingestorte huizenmarkt: deze Chinese stad dreigt failliet te gaan
(7 maart) Na jaren van strenge coronamaatregelen en teruglopende economische groei mikt China op economisch herstel. Tijdens de opening van het Volkscongres presenteerde afzwaaiend premier Li Keqiang dit weekend een groeidoelstelling van "rond de 5 procent".

Reacties: 0
Clicks: 3
In de Chinese grensstad Heihe gaat handel met Rusland voor alles
(6 maart) In het Chinese hoge noorden, tegen de grens met Rusland, blijft de steun voor de noorderbuur ondanks de oorlog onverminderd sterk. "Ik ben optimistisch over Rusland, omdat Rusland onoverwinnelijk is", zegt de student Haijiao.

Reacties: 0
Clicks: 2
China verhoogt defensiebudget en mikt op bescheiden economische groei
(5 maart) Na drie jaar van strenge coronamaatregelen en teruglopende economische groei mikt China dit jaar op voorzichtig economisch herstel. Afzwaaiend premier Li Keqiang presenteerde tijdens de openingsceremonie van het Volkscongres een bescheiden groeidoelstelling van "rond de 5 procent", het laagste groeidoel sinds de jaren 70.

Reacties: 0
Clicks: 2


sjanghai.com © 2023 secession limited | contact | advertise