SHANGHAI
Chinese
Australisch
Peking
Australische
Maar
MongoliŽ
Chen
Daar
Taiwan
Lang
Franciscus
Langfang
Hefei
Albanese
Eskelund
China
in de pers
22°C
Weer
Bijeenkomsten
QUIZ
  |   mijn voorspellingen   |   spelregels
      
 
word voetbalkampioen op sjanghai.com

deze online poule brengt de leukste voetbalcompetities direct op uw scherm naar china. meedoen is gratis en gaat vooral om spanning en spelplezier. belangrijk is - net als bij alle voetbalpoules - naast goed inschattingsvermogen ook een beetje geluk.

de op sjanghai.com geregistreerde top spelers staan volgende prijzen te wachten

PlaatsWK vrouwen 2023
Knockout fase11 vrijkaartje voor aanstaande wereldborrel
21 vrijkaartje voor aanstaande wereldborrel


voorspellen mag tot kort voor het begin van de wedstrijd, de lijst met aanstaande wedstrijden wordt regelmatig aangevuld. u heeft de keuze uit drie opties: ploeg a wint, gelijkspel of ploeg b wint. bovendien kan ook het exacte aantal doelpunten met 1,2,3,4 en '+' (5 of hoger) worden voorspeld.

de uitslag wordt gebaseerd op de resultaten na de reguliere speeltijd van 90 minuten plus eventuele verlenging. afsluitende penalty's tellen niet mee.

punten: voor een juist voorspelde winnende ploeg c.q. juist voorspeld gelijkspel krijgt u 3 punten. per correct voorspeld aantal doelpunten voor ploeg a en ploeg b krijgt u elk 1 bonuspunt. maximaal kunnen op deze manier per wedstrijd 5 punten worden behaald.

bij een gelijkstand van meerdere deelnemers beslist het aantal voltreffers (5-punten-tipps), vertoond door een groene balk, over de rangschikking. Mocht ook het aantal voltreffers gelijk zijn, beslist het eerdere aanmeldingsdatum.

voorbeeld:


om het spel eerlijk te houden bedekt een balk de voorspellingen van de andere spelers totdat de wedstrijd begint. dit voorkomt het 'afkijken' van andermans voorspellingen.

vragen/opmerkingen graag via het contactformulier.

 

sjanghai.com © 2024 secession limited | contact | advertise | expat.land