SHANGHAI
Chinese
Rusland
Zemin
Jiang
Oost
Russische
Chinezen
Japanse
Koopmans
Marion
Coronaprotest
Toestellen
Zuid
Jintao
Maar
Shanghai
in de pers
7°C
Weer
Events
Heimwee of reislust? Vergelijk hier je verhuiskosten
  |   mijn voorspellingen   |   spelregels
      
 
word voetbalkampioen op sjanghai.com

deze online poule brengt de leukste voetbalcompetities direct op uw scherm naar china. meedoen is gratis en gaat vooral om spanning en spelplezier. belangrijk is - net als bij alle voetbalpoules - naast goed inschattingsvermogen ook een beetje geluk.

voorspellen mag tot kort voor het begin van de wedstrijd, de lijst met aanstaande wedstrijden wordt regelmatig aangevuld. u heeft de keuze uit drie opties: ploeg a wint, gelijkspel of ploeg b wint. bovendien kan ook het exacte aantal doelpunten met 1,2,3,4 en '+' (5 of hoger) worden voorspeld.

de uitslag wordt gebaseerd op de resultaten na de reguliere speeltijd van 90 minuten plus eventuele verlenging. afsluitende penalty's tellen niet mee.

punten: voor een juist voorspelde winnende ploeg c.q. juist voorspeld gelijkspel krijgt u 3 punten. per correct voorspeld aantal doelpunten voor ploeg a en ploeg b krijgt u elk 1 bonuspunt. maximaal kunnen op deze manier per wedstrijd 5 punten worden behaald.

bij een gelijkstand van meerdere deelnemers beslist het aantal voltreffers (5-punten-tipps), vertoond door een groene balk, over de rangschikking. Mocht ook het aantal voltreffers gelijk zijn, beslist het eerdere aanmeldingsdatum.

voorbeeld:


om het spel eerlijk te houden bedekt een balk de voorspellingen van de andere spelers totdat de wedstrijd begint. dit voorkomt het 'afkijken' van andermans voorspellingen.

vragen/opmerkingen graag via het contactformulier.

 

sjanghai.com © 2022 secession limited | contact | advertise