SHANGHAI
8°C
Weer
Bijeenkomsten
Top RMB salaris, maar niemand om mee te praten?
China in de pers 
In China dŠlen de prijzen. En dat kan pijn gaan doen
(27 februari) In China was 2023 het jaar waarin de economie moest herstellen van de coronacrisis. Maar dat viel tegen. Wacht China nu hetzelfde lot als Japan, waar de deflatie dertig jaar van economische stagnatie inleidde?

Reacties: 0
Clicks: 0
Verdachte bekent moord op drie vrouwen in Weens bordeel
(25 februari) De man die wordt verdacht van de moord op drie vrouwen in een bordeel in Wenen, heeft bekend. De politie zegt bij de Oostenrijkse omroep ORF dat de precieze toedracht nog altijd onduidelijk is, maar dat de Afghaanse verdachte wel heeft toegegeven dat hij de vrouwen heeft gedood.

Reacties: 0
Clicks: 0
VS en VK komen met nieuwe sancties tegen Rusland
(23 februari) Het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten hebben een nieuw pakket met sancties tegen Rusland aangekondigd. De VS gaat sancties opleggen aan 500 bedrijven, instellingen en personen.

Reacties: 0
Clicks: 2
Odysseus geland op maan als eerste commerciŽle maanlander
(23 februari) De Odysseus is als eerste commerciŽle maanlander aller tijden geland op de maan. De robot met zes poten landde iets voor 00.30 uur Nederlandse tijd in de buurt van de Zuidpool van de maan.

Reacties: 0
Clicks: 1
Groot netwerk migrantensmokkelaars Kanaal opgerold
(23 februari) De Europese politieorganisatie Europol heeft naar eigen zeggen een grote mensenhandelbende opgerold die actief was op de 'Kanaalroute' tussen Frankrijk en Engeland.

Reacties: 0
Clicks: 2
China gaat weer panda's sturen naar Amerika
(22 februari) China gaat weer panda's naar de Verenigde Staten sturen. Dat kan duiden op verbeterende diplomatieke banden tussen de twee grootmachten. De panda's gaan naar de Californische stad San Diego en mogelijk ook naar Washington.

Reacties: 0
Clicks: 3


sjanghai.com © 2024 secession limited | contact | advertise | expat.land