SHANGHAI
Shanghai in de pers 
25 doden door coronavirus
(24 januari) In China zijn inmiddels 25 mensen overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Het aantal patiënten bij wie het virus is vastgesteld, is opgelopen naar 830, meldden Chinese staatsmedia vrijdag.

Reacties: 0
Clicks: 0

Reacties: 0
Clicks: 0
China legt een cordon rond de stad waar het virus opdook
(24 januari) Door Wuhan en omgeving af te sluiten hoopt China het besmettelijke virus in te dammen. De bevolking krijgt met veel beperkingen te maken.

Reacties: 0
Clicks: 0

Reacties: 0
Clicks: 0
‘Wij horen tot de gelukkigen; we zijn nog net vertrokken uit Wuhan’
(23 januari) David Wilmots (50) is eigenaar van twee cafés in Wuhan, de Chinese stad waar het nieuwe virus is ontdekt en waar de meeste slachtoffers zijn gevallen. Wilmots, die uit Belgisch Limburg komt, woont daar al twintig jaar en heeft zeventien jaar geleden ook de Sars-epidemie meegemaakt.

Reacties: 0
Clicks: 0

Reacties: 0
Clicks: 0
571 mensen besmet met coronavirus
(23 januari) Het aantal mensen bij wie in China het nieuwe coronavirus is vastgesteld, is gestegen naar 571. Dat bevestigen Chinese staatsmedia donderdag.

Reacties: 0
Clicks: 0

Reacties: 0
Clicks: 0
Strijd tegen het systeem
(23 januari) De Amsterdamse Charlotte Bouwman (26) zit sinds maandag in het gebouw van het Ministerie van Volksgezondheid gebivakkeerd. Ondertussen heeft ze met haar manifest Lijm de Zorg ruim 34.000 handtekeningen verzameld.

Reacties: 0
Clicks: 1
Dodental mysterieus virus China gestegen
(23 januari) Het aantal mensen dat in China is overleden aan de gevolgen van het nieuwe, mysterieuze coronavirus is woensdag gestegen naar zeventien. 

Reacties: 0
Clicks: 1


sjanghai.com © 2020 secession limited | contact | advertise | expat.land