SHANGHAI
premium jobs

Shanghai in de pers 
Gezichtsherkenning is de toekomst, vinden de Chinezen. Maar wat gebeurt er met die data?
(6. Dezember) Identificatie via gezichtsherkenning is in China heel gewoon. Maar wat gebeurt er met die digitale informatie?

Reacties: 0
Clicks: 6
Amerikaanse Oeigoeren-wet zet kwaad bloed
(4. Dezember) De Verenigde Staten hebben de Chinese onderdrukking van de Oeigoeren hard veroordeeld. China is beledigd en zint op tegenmaatregelen.

Reacties: 0
Clicks: 15
China slaat terug na Amerikaanse maatregelen voor demonstranten Hongkong
(2. Dezember) China slaat terug na Amerikaanse maatregelen die de demonstranten in Hongkong steunen. Amerikaanse marineschepen mogen niet langer aanleggen in Hongkong en organisaties uit de Verenigde Staten die zich inzetten voor democratie en mensenrechten kunnen er niet meer werken.

Reacties: 0
Clicks: 13

Reacties: 0
Clicks: 18

Reacties: 0
Clicks: 17
Het obscure consumentisme van 'Black Friday'
(28. November) Vele Nederlanders trappelen al van ongeduld om zich morgen in de duistere tinten en het obscure consumentisme van 'Black Friday' te kunnen wentelen. Aan de andere kant van de wereld wrijven Chinese exporteurs zich in de handen.

Reacties: 0
Clicks: 17

Reacties: 0
Clicks: 15
AustraliŽ onderzoekt mogelijke Chinese poging tot infiltratie in het parlement
(25. November) De Australische veiligheidsdienst onderzoekt of Chinese spionnen hebben geprobeerd een mol te plaatsen in het parlement in Canberra. Dat bevestigt Mike Burgess, de baas van de Australian Security Intelligence Organisation (Asio).

Reacties: 0
Clicks: 14

Reacties: 0
Clicks: 5
De groei van TikTok maakt Amerikaanse politici onrustig: misschien kijkt China mee
(22. November) Het Amerikaanse leger overweegt om te stoppen met het gebruik van de razend populaire app TikTok: de Chinese overheid kan misschien meekijken.

Reacties: 0
Clicks: 13


sjanghai.com © 2019 secession limited | contact | advertise | tipp: christmas in shanghai